فراخوان ارسال مقاله به نشریه طرح و ساخت

نشریه­ی طرح و ساخت مفتخر است تا آثار علمی و پژوهشی دانشجویان و پژوهشگران در حوزه­ی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی را تحت عنوان مقالات علمی، پژوهشی، مروری، گردآوری و یادداشت‌های تخصصی منتشر نماید. نشریه طرح و ساخت تمام بخش های علمی و کاربردی مهندسی عمران را پوشش داده بوسیله کمیته علمی و هیئت تحریره­ی خود مقالات رسیده را ارزیابی و منتشر می‌نماید. این نشریه به صورت فصلنامه چاپ می‌گردد. همچنین، فرآیند داوری و پذیرش مقالات 3 تا 4 هفته به طول می­انجامد و مقاله‌ها که پس از پذیرش، در نوبت چاپ قرار می­گیرند. بر این اساس، از کلیه دانشجویان و پژوهشگران در حوزه مهندسی عمران، معماری و شهرسازی دعوت به عمل می­آید که نتايج پژوهش­هاي خود را براي بررسی و پذیرش به نشریه ارسال فرمايند و بي ترديد غناي علمی- پژوهشی نشریه طرح و ساخت مرهون استقبال و همراهي صميمانه شما خواهد بود. با توجه به اهميت پژوهش هاي ميان رشته اي و فرارشته اي، نشریه طرح و ساخت از دريافت مقالات و یادداشت­های علمی مرتبط با موضوعات بين رشته‌اي مانند مهندسي‌ مکانيک، مهندسی مواد، مهندسي‌ آبياري، علوم محيط زيست، زمين شناسي‌ و ... استقبال مي‌کند.

اهداف نشریه

1-     انتشار دانش علمي و تخصصي در زمينه مهندسی عمران و علوم مرتبط

2-     كمك به ارتقاء و تعميق سطح دانش در زمينه‌هاي مورد توجه نشریه

3-     کمک به ترویج پژوهش و حل مسائل علمی و فنی مربوط به مهندسی عمران و علوم مرتبط